Subprefectul Damian s-a întors la „post” pentru a coordona procesul electoral. Ministrul i-a aprobat cererea

  de Alin Olteanu | 8 noiembrie 2019, 11:13 AM | Administraţie | Topic special

  2

  Subprefectul Vasilică Damian, aflat în concediu medical în perioada 5-11.11.2019, a ales să nu blocheze procesul electoral pentru alegerea președintelui României și, în consecință, a făcut o cerere către ministrul de Interne pentru a-i fi aprobată întoarcerea la muncă.

  Astfel, începând cu data de astăzi, 8 noiembrie 2019, la comanda Prefecturii Arad și cu drept de semnătură se află subprefectul Damian, cel care, cum spuneam, a decis, starea sa de sănătate fiind mai bună, așa cum susține în adresa trimisă ministrului, să deblocheze situația din județul nostru și, am putea spune, să plece – aproape sigur, având în vedere că PSD a plecat de la guvernare – cu fruntea sus din funcția pe care a deținut-o.

  Gestul făcut de subprefect este onorabil, mai ales că în întreaga țară s-a făcut mișto de bolile șefilor din Prefectura Arad, punându-se problema înființării unui alt post (tot de subprefect) pentru ca procesul electoral să se desfășoare în bune condiții.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Special Arad, “gestul este onorabil”? Nu vă e rușine? Ce este onorabil, că s-a întors la lucru la o zi după ce Ministrul de Interne a dispus să fie verificat de o comisie medicală din București, și a demonstrat că de fapt nu era bolnav și nu trebuia să i se dea concediu medical? În mod normal, revenirea lui la lucru e un autodenunț și ar trebui verificat și el, și medicul care i-a dat concediul medical.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.