joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Subofițer găsit mort în piscina unui hotel din vestul țării! Se afla la un chef cu colegii

  de Special Arad | 28 aprilie 2018, 1:48 PM | Regional

  0

  O petrecere organizată de conducerea Penitenciarului Oradea pentru a marca 35 de ani de la reînfiinţarea unităţii s-a sfârşit cu o tragedie, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un subofiţer în vârstă de 46 de ani al instituției, magazioner, a fost găsit mort în piscina hotelului Continental din Oradea.

  Cadavrul a fost găsit în jurul orei 4 dimineaţa, la faţa locului deplasându-se echipaje de poliţişti şi criminalişti.

  „Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au declanşat o anchetă de moarte suspectă, iar din primele verificări, cauza decesului a fost înecul. Victima ar fi intrat în piscină, deocamdată în circumstanţe necunoscute, unde a şi fost găsită decedată. În prezent se audiază martori pentru a se stabili circumstanţele în care  s-a produs decesul”, a declarat, contactată de BIHOREANUL, prim-procurorul adjunct al Parchetului, Maria Cotrău.

  Deocamdată nu se ştie nici măcar ora la care agentul a intrat în piscină. Majoritatea participanţilor au părăsit petrecerea în jurul orei 21.

  Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Ordea, Adina Bîrda, la masa festivă organizată la Hotel Continental au fost invitaţi toţi angajaţii instituţiei, însă programul nu prevedea şi baie în piscină. „Vineri, a fost o şedinţă festivă la sediul instituției, după care toţi angajaţii au fost invitaţi la o masă festivă, la Hotel Continental. Există o anchetă care va stabili cauzele producerii evenimentului”, a precizat Bîrda.

  Soţia bărbatului decedat este ofiţer în cadrul Poliţiei Bihor. Cei doi au împreună o fiică, adolescentă.

  Sursa: ebihoreanul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.