vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sub tricolor! CS ProVolei Arad are un emisar la acțiunea de selecție a lotului de speranțe organizată de FR de Volei

  de Dan Lazăr | 10 decembrie 2021, 8:06 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Federația Română de Volei organizează selecția sportivilor născuți în anii 2007-2008 în vederea constituirii lotului -național dde speranțe, acțiune ce se va desfășura în perioadele 18-20 decembrie, respectiv 21-23 decembrie, la Izvorani.

  La această acțiune a fost convocat și un sportiv legitimat la CS ProVolei Arad, David Ispas urmând a se prezenta în cantonamentul tricolor în 18 decembrie.

  David Ispas face parte din echipa de cadeți a clubului arădean, ocupantă a locului secund în Seria D din Campionatul Național. Cu un total de 5 puncte, după două succese și o înfrângere, elevii antrenorului Marius Mascovits sunt depășiti doar de CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, care a strâns 9 puncte.

  Ispas, alături de Victor Bula (Westar Arad), este campionul României la volei pe nisip, categoria speranțe, în urma turneului final desfășurat în vară la Timișoara.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.