sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Investigaţie în SUA privind siguranţa a 346.000 de SUV-uri Ford Escape, din cauza unei probleme la uşi

  de - | 12 iulie 2023, 8:21 AM | Auto | Internaţional

  0

  Anchetatorii americani privind siguranţa auto au declarat marţi că deschid o investigaţie asupra a 346.000 de vehicule sport utilitare Ford Escape, deoarece o sudură a uşilor din faţă poate ceda, ceea ce poate duce la deschiderea accidentală a unei uşi în timpul conducerii, transmite News.ro, citând Reuters.

  Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi (NHTSA) a primit 118 chestionare care susţin o defecţiune a sudurilor prin puncte în suportul braţului de verificare pentru uşile din faţă, la vehiculele Ford Escape din 2020-21.

  NHTSA a declarat că are 25 de rapoarte de răni minore şi un raport de daune materiale minore legate de problema care împiedică funcţionarea corectă a uşii unui vehicul.

  Unii proprietari au spus că ferestrele uşilor nu mai funcţionează. Mulţi consumatori raportează că au auzit un zgomot de pocnire la deschiderea uşii, deoarece suportul de control al uşii începe să se separe de uşă.

  Citește articolul integral pe News.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.