Ford. Peste 100.000 de vehicule sunt rechemate în fabrică din cauza riscului de incendiu. Ce modele sunt vizate

  de Special Arad | 9 July 2022, 10:23 AM | Auto | Recomandările editorilor

  0

  Ford Motor a anunţat vineri o nouă campanie de rechemare în Statele Unite, pentru 100.000 de vehicule, din cauza riscului de incendiu, urmând să extindă o rechemare anterioară, după o serie de incendii raportate de clienţi, transmite Reuters.

  Noua rechemare se referă la modele ale anilor 2020-2022 Ford Escape, Maverick şi Lincoln Corsair, cu motoare hibride plug-in de 2,5 litri, scrie news.ro.

  Potrivit Ford, în eventualitatea unei defecţiuni a motorului, ar putea avea loc scurgeri semnificative de ulei de motor şi vapori de combustibil, care s-ar putea acumula în apropierea surselor de aprindere, existând riscul unor incendii.

  Separat, Ford extinde cu 27.000 de vehicule o rechemare pentru SUV-urile Ford Expedition şi Lincoln Navigator din 2021, din cauza riscului de incendiu sub capotă, după alte cinci incendii noi raportate după o rechemare de 39.000 de vehicule anunţată în mai, declanşată în urma a 16 incendii.

  Al doilea mare producător auto din SUA recomandă încă clienţilor să parcheze vehiculele respective în aer liber şi departe de structuri, până sunt efectuate reparaţiile.

   

  Sursa foto: AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.