Stupar: „Trebuie să învingem Pâncota!”

  de Lucian Dănilă | 5 May 2014, 4:31 PM | Sport

  0

  Dan Stupar se află în fața celui de al șaselea meci pe banca liderului Seriei a 5-a a celui de-al treilea așelon fotbalistic, Național Sebiș. După ce a câștigat primele patru jocuri, vineri, echipa antrenată de el a suferit un semieșec pe teren propriu cu gruparea din Baia Mare.

  Aflat înaintea unui meci foarte dificil, care le opune pe primele două clasate echipe din serie, Stupar nu ia în calcul decât victoria, Național Sebiș declarând încă din startul sezonului că obiectivul este promovarea în Liga a 2-a.

  Ce ne poți spune despre meciul de mâine dintre Sebiș și Pâncota?

  – Este un meci foarte important cum de fapt sunt toate meciurile din play-off. Trebuie să învingem pentru că obiectivul nostru este unul clar, promovarea. Sper ca băieții să trateze cu seriozitate acest joc, să realizeze importanța lui și să învingem, chiar dacă avem în față un adversar foarte dificil.

  – În ce măsură sunt afectați jucătorii după remiza de vineri cu Baia Mare?

  – Eu știam că acel meci va fi unul dificil. Știam pe Baia Mare încă de când am antrenat la Turda și de atunci mi s-a părut o echipă bună. Acum nu mai putem face nimic. E o etapă care a trecut, e istorie, trebuie să lăsăm trecutul la o parte și să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut ca să batem Pâncota, evident fără a repeta greșelile de la meciul cu Baia Mare.

  Cum vezi Pâncota din perspectiva de antrenor la Sebiș, după ce ai întâlnit-o în calitate de antrenor la Turda?

  – Eu am spus încă de atunci, și nu mă refer doar la Pâncota: Aradul are la nivelul ligii a treia trei echipe bune cu jucători valoroși pentru acest nivel. Nu întâmplător toate trei echipe s-au calificat în play-off. Pâncota este una dintre ele și sunt convins că avem în față un adversar dificil.

  – Care este principala contracandidată a Sebișului la promovare?

  – Eu nu văd o principală contracandidată. Suntem trei echipe în fruntea clasamentului și ne desparte doar un punct. Totul depinde de cine știe să își capaciteze mai mult jucătorii la miza acestui play-off astfel încât să piardă cât mai puține puncte puse în joc. Diferența între primele trei clasate, Sebiș, Pâncota și Cugir este foarte mică și va promova echipa care se va încurca cel mai puțin.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.