Studenții UAV, premiați de Academia Națională de Muzică

  de Special Arad | 12 April 2022, 6:19 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Două premii întâi și multe alte premii pentru studenții și cadrele didactice ale UAV din cadrul Facultății de Științe Umaniste și Sociale a Universității Aurel Vlaicu – programul de studiu Muzica, la cea de-a 14-a ediție a Conferinței Internaționale „Artă și educație”. Evenimentul a fost organizat în perioada 6-8 Aprilie 2022 de Academia Națională de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca.

  În cadrul conferinței a fost organizat Concursul Național Studențesc de Antreprenoriat și Management Artistic S-M-ART ediția I și Concursul studențesc ABC pentru profesia didactica – secțiunea Pseudoinstrumente.

  La primul concurs, la care au fost înscrise 44 de proiecte, studenții UAV au obținut 2 premii I și un premiu II, iar în cadrul celui de al doilea, studenții UAV au obtinut 1 premiu I, 1 premiu II, 1 premiu III și 12 premii de originalitate.

  Toate lucrările prezentate în cadrul acestui concurs urmează să fie publicate într-un volum, în decursul acestui an universitar.

  „Aceste rezultate confirmă valoarea școlii de muzică din cadrul UAV, implicarea profesorilor și dorința studenților de a performa. Nu pot decât să-i felicit și să-i asigur de întreg sprijinul universității în demersurile lor, în dorința lor de afirmare”, a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.