sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Studenții UAV, premiați de Academia Națională de Muzică

  de Special Arad | 12 aprilie 2022, 6:19 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Două premii întâi și multe alte premii pentru studenții și cadrele didactice ale UAV din cadrul Facultății de Științe Umaniste și Sociale a Universității Aurel Vlaicu – programul de studiu Muzica, la cea de-a 14-a ediție a Conferinței Internaționale „Artă și educație”. Evenimentul a fost organizat în perioada 6-8 Aprilie 2022 de Academia Națională de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca.

  În cadrul conferinței a fost organizat Concursul Național Studențesc de Antreprenoriat și Management Artistic S-M-ART ediția I și Concursul studențesc ABC pentru profesia didactica – secțiunea Pseudoinstrumente.

  La primul concurs, la care au fost înscrise 44 de proiecte, studenții UAV au obținut 2 premii I și un premiu II, iar în cadrul celui de al doilea, studenții UAV au obtinut 1 premiu I, 1 premiu II, 1 premiu III și 12 premii de originalitate.

  Toate lucrările prezentate în cadrul acestui concurs urmează să fie publicate într-un volum, în decursul acestui an universitar.

  „Aceste rezultate confirmă valoarea școlii de muzică din cadrul UAV, implicarea profesorilor și dorința studenților de a performa. Nu pot decât să-i felicit și să-i asigur de întreg sprijinul universității în demersurile lor, în dorința lor de afirmare”, a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.