Studenții UAV, alături de copiii din Timiș

  de Special Arad | 23 June 2022, 8:24 AM | Educaţie | Undeva

  0

  Campania “Ajută-ne, să-i ajutăm” derulată de studenții voluntari ai Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Asistentă socială, specializarea asistență socială a ajuns în județul Timiș.
  Coordonați de conf. univ. dr. Alina-Maria Breaz au desfășurat o acțiune caritabilă la centrul maternal din cadrul DGASPC Timis, donând articole vestimentare și de uz personal, precum și jucării.

  Evenimentul caritabil a însemnat, în același timp, și prilejul de a analiza condițiile de funcționare ale serviciului, fiind o reală ocazie pentru ei de a se familiariza cu problemele pe care profesia de asistent social o implică.
  Totodată a fost creat un nou parteneriat interinstituțional între Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad și DGASPC Timiș, un parteneriat care promite viitoare colaborări în domeniul voluntariatului și al asistenței sociale.

  Mulțumim pentru implicare directorului executiv PDC, Monica Trușcă din partea DGASPC Timiș precum și viceprimarului municipiului Timișoara, Cosmin Tabără pentru sprijinul acordat”, a declarat conf.univ.dr. Alina Breaz.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.