Studenții merituoși, felicitați și recompensați

  de Special Arad | 5 iulie 2022, 9:21 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. Conducerea U.V.V.G. Arad a felicitat, ieri, în Aula Magna „Aurel Ardelean”, cei mai merituoși studenți ai Universității. Evenimentul a fost unul informal și degajat, prilejuind discuții deschise între conducerea universității și studenți.

  Șefii de an ai fiecărui an de studiu, șefii de promoție și integraliștii cu cele mai mai medii la examene, de la toate specializările universității noastre, au fost felicitați de decanii celor 6 facultăți, și recompensați cu abonamente pentru toate cele trei zile la cel mai popular festival al verii în Arad: Arad Open Air Festival. Altfel, cei mai buni 250 de studenți se vor bucura de începutul vacanței la AOA, după un an de studiu și muncă asiduă.

  U.V.V.G. Arad, partener AOA, va fi prezentă, ca în fiecare an, cu un stand personalizat, unde doritorii vor putea sta de vorbă cu studenți, cadre didactice și absolvenți U.V.V.G. Arad, despre experiențele vieții de student „uvevegist” și vor putea adresa întrebări despre activitățile noastre.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.