miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Studenții de la specializarea Balneofiziokinetoterapie, în practică

  de Special Arad | 17 noiembrie 2022, 9:38 AM | Educaţie

  0

  Începând cu al doilea an de studiu, studenții BFK încep practica de specialitate în clinica Neoclinic din Moneasa, unde au ocazia să interacționeze cu pacienții cu boli artrozice, reumatismale, Parkinson, AVC-uri, afecțiuni ale plămânilor sau patologii post-covid, pentru a căror recuperare se aplică tratamente specifice.

  În cursul lunilor octombrie și noiembrie, pacienții clinicii și studenții noștri au avut mai multe întâlniri, sub supravegherea medicilor, printre procedurile cu care s-au familiarizat studenții numărându-se electroterapia, kinetoterapia, masajul somatic și limfatic și ozonoterapiea.

  Cadrele Facultății de Medicină a U.V.V.G. Arad sunt preocupate constant să creeze condițiile optime pentru pregătirea practică a studenților.

  https://youtu.be/96VSEHxMkQQ

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.