Studenții de la Design ai UAV au cucerit Galeria Delta

  de Special Arad | 9 mai 2021, 2:49 PM | Cultură | Educaţie

  0

  100 de lucrări ale studenților din cadrul Facultății de Design a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad pot fi admirate până în data de 14 mai la Galeria Națională de Artă Delta.

  Lucrări de design, design vestimentar, design de produs sau design ambiental create de 35 de studenții de la licență sau master, fac obiectul expoziției Atelier Design 2020-2021, deschisă ieri la orele amiezii. Primii vizitatori au fost studenții, profesorii UAV și rectorul Universității „Aurel Vlaicu”, Ramona Lile.

  Arădenii care vor să se delecteze admirând lucrările expuse de studenți sunt așteptați în fiecare zi între orele 12.00-20.00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.