Studenta criminală de la Medicină rămâne în închisoare, deşi era la un pas de eliberare

  de Special Arad | 27 April 2022, 7:40 PM | Naţional

  0

  Carmen Şatran (fostă Bejan), tânăra condamnată la 19 ani şi opt luni de închisoare pentru crima de la Medicină din Timişoara, rămâne în închisoare, deşi Judecătoria Gherla a decis, în primă instanţă, că tânăra poate fi eliberată condiţionat, scrie adevarul.ro.

  Judecătorii Tribunalului Cluj au admis contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla împotriva deciziei Judecătoriei Gherla, de eliberare condiţionată a lui Carmen Şatran. Astfel, Tribunalul Cluj a decis menţinerea în închisoare a tinerei condamnate pentru crima de la Medicină.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.