marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Un student de 26 de ani a căzut și a murit pe terenul de fotbal de lângă „Kauflandul” aflat pe strada Banu Mărăcine

  de Raluca Medeleanu | 6 martie 2024, 10:13 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Atlas Sport / arhivă Special Arad)

  Un tânăr de 26 ani a murit, marți seara, pe un teren de sport din municipiu, zona Kaufland, în timp ce juca fotbal. Echipajul medical care a sosit la fața locului nu l-a mai putut salva.

  Marți seara, în jurul orei 20:45, unui tânăr i s-a făcut rău în timp ce juca fotbal, pe un mic teren de sport de lângă Kaufland, aflat în apropierea blocurilor Bermo de pe str. Banul Mărăcine, și a căzut. Cei din echipă au apelat la 112. Din păcate, la sosirea echipajului SMURD, tânărul era deja în șoc cardiorespirator și a murit.

  „Intervenția SMURD Terapie Intensivă Mobilă a mers la ora 20:45 în zona Kaufland, la terenul de sport, unde un bărbat, cetățean italian, de 26 ani, era în șoc cardiorespirator la sosirea echipajelor. A fost declarat decesul de către medicul echipajului”, a declarat pentru Special Arad purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

  Tânărul venise din Italia la facultate la Arad.

  „Polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul că, pe un teren de sport din municipiu, un tânăr ar fi decedat în timp ce desfășura activități sportive. Acesta a fost identificat în persoana unui cetățean italian, de 26 de ani, care studia la o universitate din Arad.

  Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei decesului.

  Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea unei fapte penale”, a transmis IPJ Arad.

  UPDATE

  Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a transmis un mesaj de condoleanțe pentru tânărul italian care și-a pierdut viața, acesta fiind înscris la una dintre facultățile din cadrul acestei universități arădene.

  „Conducerea UVVG este profund îndurerată la aflatea veștii trecerii în neființă a studentului nostru.
  Este o tragedie când un tânăr care are toată viața înainte, și o carieră promițătoare, părăsește această lume înainte de vreme.
  Pe această cale transmitem condoleanțe familiei îndurerate, prietenilor și colegilor, și vom sprijini studenții care au nevoie de sprijin moral, în această perioadă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris conducerea universității, pe pagina oficială de Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.