luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un bărbat din Moroda a vrut să salveze un ied căzut în fântână, însă a căzut după el | Video

  de Mihai Todoca | 20 mai 2020, 1:52 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Liniștea localității Moroda a fost tulburată azi noapte de strigătele de ajutor ale unui bărbat în vârstă de 39 de ani care a căzut într-o fântână. Acesta a vrut să intre în fântână pentru a salva un ied care căzuse în puțul adânc de 11 metri, însă nu a crezut că va aluneca și el în apa rece. Astfel, Adrian Moisoi a reușit să își țină capul deasupra apei sprijinindu-se în coate și genunchi de pereții fântânii și să strige după ajutor.

  Apelurile disperate ale bărbatului au fost auzite după aproximativ o oră de nevasta acestuia care a fugit într-un suflet să vadă ce se întâmplă.

  Gândindu-se că mult mai repede pot face vecinii ceva pentru a-l ajuta pe bărbatul transformat în victimă din salvator, femeia a sunat un vecin care s-a dovedit a fi chiar consilierul local din Ineu, Silviu Dimofte de la care am și primit filmarea. Deoarece ferma lui este în imediata apropiere de locul unde a căzut bărbatul în fântână, femeia a considerat că bărbatul poate fi salvat mai repede fără a fi necesară intervenția pompierilor.

  Iar salvarea în sine nu a durat mai mult de trei minute, după cum bine se poate vedea și pe videoul atașat. Consilierul local a chemat doi muncitori de la ferma lui, Ștefan Ciocoiu și Vlăduț Hladiuc care au reușit să-i scoată pe amândoi din fântână cu ajutorul unui lanț.

  Astfel, la ceas de noapte, strigătul unui ied după ajutor a ajuns într-un final să facă o noapte de pomină pentru încă cinci persoane: cei trei salvatori, bărbatului care a căzut și el în fântână și nevasta acestuia.

  pjimage 1 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.