Un bărbat din Moroda a vrut să salveze un ied căzut în fântână, însă a căzut după el | Video

  de Mihai Todoca | 20 mai 2020, 1:52 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Liniștea localității Moroda a fost tulburată azi noapte de strigătele de ajutor ale unui bărbat în vârstă de 39 de ani care a căzut într-o fântână. Acesta a vrut să intre în fântână pentru a salva un ied care căzuse în puțul adânc de 11 metri, însă nu a crezut că va aluneca și el în apa rece. Astfel, Adrian Moisoi a reușit să își țină capul deasupra apei sprijinindu-se în coate și genunchi de pereții fântânii și să strige după ajutor.

  Apelurile disperate ale bărbatului au fost auzite după aproximativ o oră de nevasta acestuia care a fugit într-un suflet să vadă ce se întâmplă.

  Gândindu-se că mult mai repede pot face vecinii ceva pentru a-l ajuta pe bărbatul transformat în victimă din salvator, femeia a sunat un vecin care s-a dovedit a fi chiar consilierul local din Ineu, Silviu Dimofte de la care am și primit filmarea. Deoarece ferma lui este în imediata apropiere de locul unde a căzut bărbatul în fântână, femeia a considerat că bărbatul poate fi salvat mai repede fără a fi necesară intervenția pompierilor.

  Iar salvarea în sine nu a durat mai mult de trei minute, după cum bine se poate vedea și pe videoul atașat. Consilierul local a chemat doi muncitori de la ferma lui, Ștefan Ciocoiu și Vlăduț Hladiuc care au reușit să-i scoată pe amândoi din fântână cu ajutorul unui lanț.

  Astfel, la ceas de noapte, strigătul unui ied după ajutor a ajuns într-un final să facă o noapte de pomină pentru încă cinci persoane: cei trei salvatori, bărbatului care a căzut și el în fântână și nevasta acestuia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.