Străzile din Arad care intră în programul de reabilitare

  de Special Arad | 6 July 2016, 7:59 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  5

  Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă, împreună cu responsabilii din aparatul tehnic al Primăriei au discutat în această dimineață cu reprezentanții firmei care a execută reabilitarea străzilor din cadrul programului PNDL despre stadiul  lucrărilor la acest moment și au stabilit programarea următoarelor străzi care vor intra în reabilitare în perioada următoare.

  Astfel, lucrările au fost încheiate pe străzile 1 Decembrie 1918 și Pădurii, pe strada Hunedoarei lucrările la trotuare și carosabil sunt finalizate, s-au solicitat unele remedieri și finalizarea spațiilor verzi. Pe strada Ștefan Augustin Doinaș lucrările sunt executate 90%, pe Titulescu 85%, pe Calea 6 Vânători 70%.  Pe strada Constituției lucrările sunt executate 20%, în această etapă fiind așteptată intervenția companiei de gaz pentru rectificarea bransamentelor la rețea iar pe strada Magheru stadiul este 10%.

  În scurt timp constructorii vor începe lucrările de reabilitare pe strada Steagului în Sânicolaul Mic. Tot în această vară au fost programate la reabilitare Bulevardul Vasile Milea și strada Nicolae Grigorescu, pentru a profita de traficul mai redus în perioada vacanței școlare și judecătorești. În programul PNDL vor mai intra în lucru în această vară în zona centrală străzile Cloșca, Transilvaniei, Gheorghe Șincai și Ioan Rusu Șirianu, precum și strada Orșovei din Aradul Nou.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ca de obicei! Str Marului este din nou exclusa,bine ca ati spart drumul acum 4 ani pentru canalizare,ati facut racorduri la toate cociobele de langa pista,ati stins iluminatul pistei ca sa nu se mai vada fumul provenit de la recuperatorii de fer vechii, pe care se circula cu camioanele ,buldozerele de catre cei de fer vechii Ady&Nik si cel cu firma de transport si cu actele false recent facute pe ultima casa de langa padure,care transporta molozuri si cauciucuri,incendiindule pentru recuperarea sarmei inecand orasul intreg noapte de noapte in fum, deversandule direct in Mures in fata casei lui recent construita fara a detine autorizatie iar drumul lasat in urma lucrarilor este jalnic…doar …tot cei de la fer vechii ce se mai ocupa de intretinerea lui ca nu au pe unde circula altfel,iar cat despre demolarea lor,numai minciuni sfruntate an de an circula aceiasi poveste de cand sunteti dvs d-le Falca la conducere timp in care s-a creeiat o colonie destul de puternica numai buna sa se ia de mot cu romanii care inca mai locuiesc pe aceea strada,ba li s-a facut si buletine provizorii mai nou fara adresa (!) daca este legal sau nu pe cine intereseaza,important este ca sunt ajutati totii romii sa primeasca ajutoare sociale in baza lor,in vreme ce romanii au ajuns sa fie terorizatii de ei,as fi vrut sa vorbesc mai urat,da nu-mi da voie bunul simt…ca sa imi exprim nemultumire fata de administratia acestei parti a orasului,peste care dvs seriti mereu,facand doar cateva investitii,asa de ochii lumii,ba le-ati mai inchis si accesul stradal prin balustrada de pe Padurii in dreptul strazii Marului de langa pod,stiu o sa ziceti ca sunt 2 treceri una la cimitir si una la parcul de joaca pista, ceia ce inseamna un km la dreapta sau la stanga..un alt km.

   +15 voturi
   +1
   -1
  2. Datorita domnului primar SemiZeu Falconis, Aradul a ajuns un oras de periferie, mizerabil si pur si simplu sters de pe harta. Este suficient sa faci o iesire la Oradea sau Timisoara pentru a vedea distanta tot mai mare a Aradului fata de restul tarii. Si de Europa nici nu vorbim….alta Galaxie… Sau mai vreti sa va reamintesc starea infrastructurii in minunatul nostru judet ????? Fara cuvinte

   +1 voturi
   +1
   -1
  3. Pe strada CONSTITUTIEI nu se lucrează de 2 săptămâni. Spune primarul ca lucrările sunt executate în proporție de 20% ? Or fi…….. în 5 ani de zile! Dacă aplicam regula de 3 simple înseamnă că primarul mai are nevoie de încă 20 ani sa finalizeze o lucrare pe care a promis ca va fi gata acum 4 ani. Asta da eveniment demn de Cartea Recordurilor. Din păcate pentru Noi!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.