miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mai multe străzi, fără apă potabilă. Se montează contoarele inteligente

  de Special Arad | 18 august 2023, 3:06 PM | Știri Arad

  0

  Compania de apă anunță că luni, 21.08.2023, în intervalul orar 09:00 – 17:00, în municipiul Arad vor fi întreruperi de apă potabilă pe str. Dunării (între str. T. Corcheș și Calea A. Vlaicu), str. Meșterul Manole (între str. T. Corcheș și Calea A. Vlaicu), str. B. Voievod (între str. Meșterul Manole și str. Dunării), str. Hatman Arbore, str. Cameliei, str. Sulfinei, str. Corbului, str. Codrului, str. General Doda, str. Grădinarilor, str. Fagului (între str. T. Corcheș și str. H. Arbore) și str. Tribunul Corcheș.

  Motivul întreruperii pe aceste străzi este montarea contoarelor inteligente, cu citire la distanță.

  Montarea contoarelor inteligente este gratuită și se face etapizat, pe cartiere și pe străzi. Urmează întreruperi temporare și pe alte străzi în perioada următoare.

  „Rugăm utilizatorii să faciliteze accesul si recomandăm să își asigure, din timp, o rezervă de apă pentru consum și menaj”, transmite Compania de Apă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.