marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Strătilă ratează și meciul UTA – Pandurii! Nu e convocat în lot

  de Lucian Dănilă | 22 septembrie 2015, 2:56 PM | Sport

  0

  Cel mai bun jucător al Bătrânei Doamne, Sorin Strătilă, ratează și meciul din această după amiază contra celor de la Pandurii, în Cupa României, după ce a lipsit și în victoria de la Satu Mare.

  Mijlocașul Bătrânei Doamne a suferit o contractură în timpul jocului cu CS Mioveni, el fiind înlocuit atunci de juniorul Costin. Deși staff-ul tehnic al echipei UTA spera în recuperarea fotbalistului, se pare că afecțiunea de care suferă este mai gravă decât se anticipa inițial.

  Astfel, Strătilă va absenta și astăzi, el nefiind inclus în lotul cu care UTA abordează jocul din Cupa României cu Pandurii. Se speră totuși în recuperarea lui până la jocul de sâmbătă cu Vâlcea.

  În altă ordine de idei, Alin Gligor de pregătește cu echipa după o lună de absență din cauza unei întinderi musculare. Sunt șanse mici ca Gligor să joace contra celor de la Pandurii.

  UTA ar putea începe jocul în următoarea alcătuire: Miron – Polgar, Botiș, Manea, Filaret (Burlă) – Rus, Chindriș, Dobrean (Sorian), Vlad (Hlistei) – Man (Szekely), Curtuiuș.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.