Strategii de dezvoltare personală, dar și discuții despre cărți preferate, cu finalistele concursului Miss Arad în Parcul Europa

  de Special Arad | 3 august 2019, 4:59 PM | Monden | Știri Arad

  0

  În aceasta perioadă, finalistele concursului Miss Arad au fost implicate în activități cultural-caritabile, împreună cu voluntarii Bibliotecii Estivale și cu tinerii Asociației Integra. Într-un cadru natural, în Parcul Europa, tinerii și tinerele și-au împărășit pasaje preferate din cărțile preferate, citind pe rând, fiecare, iar apoi împărtășind un gând despre dezvoltare personală, dragoste, frumusețe și valorile lor. Acțiunea a fost coordonată de Mihaela Blaga, Camelia Oprea și Adela Czebely.

  Finala Concursului Judetean de frumusete Miss Arad 2019 va avea loc vineri, 9 august 2019 la Teatrul Clasic Ioan Slavici, receptia de primire a invitaților având loc de la ora 19:00, iar startul evenimentului fiind de la ora 20:00. Biletele pot fi achizitionate începând cu data de 1 august de la Atrium Mal- Infodesk sau la intrarea la eveniment. Pretul unui bilet este de 35 de lei. Miss Arad 2019 este un eveniment cu scop caritabil. cea mai mare parte a fodurilor obtinute din vanzarea biletelor fiind directionată către cazul Elena Gaica, cu diagnosticul paralizie cerebrala tetrapareză spastică și retard psiho-motor.

  În cadrul finalei concursului, spectatorii vor asista la momente artistice, muzicale, de dans și modă, realizate de copii și adolescenți din județul Arad. Concurentele care s-au calificat in finală, vor susține în fața publicului virtual, a celui aflat în sala de spectacol și a juriului compus din personalitățile judetului Arad, proba costumelor de baie, proba de eleganță și a întrebărilor de perspicacitate.

  Concursul județean de frumusețe Miss Arad 2019 este organizat de Asociația Angels Organization și Agenția Angels Events, fiind susținut de Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.