Falcă i-a făcut pe toți! Și PSD-ul a votat pentru trecerea Ștrandului la Recons!

  Liberalii arădeni au căzut la pace cu Falcă, ca să nu spunem cu democrat-liberalii, și vor vota „pentru” la toate proiectele de hotărâre inițiate de cei de la PDL atât în Consiliul Local Municipal, cât și în Consiliul Județean.

  Astfel, în ședința de astăzi a Consiliului Local, liberalii își vor da voturile pentru ca ștrandul să treacă în administrarea Recons, proiect de hotărâre care a fost respins deja de două ori până acum. Din informațiile noastre, primarul Falcă nici nu va fi prezent la ședință. Informația a fost făcută publică chiar de primar la conferința de presă susținută la sediul PDL.

  Referitor la viceprimari și vicepreședinții Consiliului Județean, tot Falcă a precizat că nu vor interveni schimbări.

  UPDATE: În ședința Consiliului local, toți consilierii PSD au votat pentru trecerea Ștrandului Neptun la Recons. Revenim cu amănunte.

  UPDATE 2: 

  Proiectul privind atribuirea directă către SC RECONS SA Arad a Ştrandul Neptun şi a Patinoarului Municipal Arad dar şi cel privind aprobarea Studiului de fundamentare privind înfiinţarea serviciului comunitar de utilitate publică pentru administrarea zonelor  de agrement – Ştrandul Neptun şi Patinoarul Municipal Arad şi aprobarea formei de gestiune delegată. Cele două proiecte legate practic unul de celălalt au trecut, însă cu un amendament, anume cel al termenului de trei ani în care să se realizeze această atribuire.

  Ce este ciudat? Că cei de la PSD și cei de la PDL nu se înțeleg nici atunci când sunt deja înțeleși! Cum vine asta? Păi toți de la PSD erau vorbiți cu primarul Falcă că vor vota cele două proiecte dacă democrat-liberalii votează amendamentul. Lipsa de comunicare se pare că a fost problema. Falcă nu i-a anunțat pe toți consilierii despre acest lucru, astfel că am avut parte și de puțină polemică între Ovidiu Moșneag, Geanina Pistru și cel care a inițiat amendamentul, Marin Lupaș de la PSD! Astfel, Ovidiu Moșneag s-a abținut la amendament, doar el și Ionel Ciupe făcând acest lucru!

  Mai mult, Ciupe se pare că le-a întors colegilor de partid moneda. După ce am asistat la mai multe ședințe în care proiectele acestuia nu erau votate nici măcar de Florin Galiș sau Sergiu Bâlcea, colegii săi liberali, astăzi, Ionel Ciupe s-a abținut al ambele proiecte de hotărâre la care liberalii au votat pentru trecerea ștrandului la Recons, dar și la amendament.

  Nu a surprins deloc lipsa celor doi reprezentanți ai Partidului Conservator. Gheorghe Ghilință și Lia ardelean nu ar fi putut vota trecerea ștrandului la recons pentru că votau practic împotriva intereselor colegului lor de partid, Leo Aslău. Așa că… au lipsit!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sincer, nu știu ce se întâmplă cu omul ăsta! În fiecare zi parcă își schimbă figura. Cu ce se dă pe față, ce tratamente urmează că pare colagenizat total! Față siliconată, naiba știe! I-o fi picat ultimul strat de piele cu obraz cu tot! Dar vreau să cred că scriu primarului nu vreunei sosii ca fidelcastro ăla – că nu mai știi dk e el sau nu nici din 7 coșciuge. Nici viu nici mort nu recunoști care-i epava reală!
   Acum sunt de acord liberalii să treacă ștrandul la recons? Hmhmhm!Păi, da! acum nu mai fac opoziție pt că sunt toți făcuți pe ei! Acum le trebuie bani rapid! Hai cu ștrandu, neamule! Totul la recons – că de-acolo se-adapă siliconatul ăsta portocaliu cu case și cu tot ce vor mușchii lui siliconați! Au trecut la planul de rezervă! Atenție. Stârpiturile sunt pe ultimii metri și rad totul în cale înainte de a se izbi frontal de ultimul NU la vot!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.