Ştrandul Neptun se deschide oficial de 1 Mai

  de Special Arad | 24 aprilie 2019, 4:25 PM | Știri Arad

  1

  (foto: arhivă)

  Comunicat. Numai câteva zile au rămas până la inaugurarea sezonului estival 2019 pe ştrandul Neptun. Zilele acestea au intrat în linie dreaptă ultimele lucrări de reparaţii capitale realizate la nivelul bazinelor, aleilor pietonale şi  platformelor cu dale din zona I a bazei de agrement de pe malul Mureşului.

  Este vorba despre o investiţie a municipalităţii în desfăşurare ce presupune refacerea pavajelor şi reparaţii la bazine. Până la 1 mai, când vrem să deschidem oficial ştrandul, va fi terminat pavajul şi 3 bazine, iar ulterior se vor termina şi celelalte două bazine. Valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 1,5 milioane lei”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

  Toate investiţiile municipalităţii au un singur ţel: creşterea  calităţii  serviciilor oferite pe ştrandul Neptun”, a declarat directorul SC Recons SRL, Nicolae Mehelean.

  Atracţia sezonului estival 2019 pe ştrandul Neptun vor fi, fără doar şi poate, cele trei tobogane noi montate anul trecut.  Ele au fost deja recepţionate şi vor putea fi încercate numai după deschiderea oficială a ştrandului.

  În sezonul estival 2019, prețul unui bilet întreg de acces pe ștrand va fi de 22 lei/zi, iar pentru elevi, studenți cu vârsta până la 25 ani, pensionari, persoane cu handicap rămâne în continuare la nivelul de 10 lei. Copiii cu vârsta de până la 7 ani beneficiază de acces gratuit.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pavajale vechi, „originalele”, au rezistat zeci de ani și ar mai fi rezistat alți zeci… dar nu au mai fost „corespunzătoare”, firma „Jăcmănirea Banului public – falcasrl” înlocuindu-le. Acum a băgat alți bani, în alte pavele noi … „și mai bune”. Astea noi, se vor duce probabil după doi, trei ani că așa „ie modelul” jăcmănelilor, … chestia cu parandărătul.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.