Stomatologul Sorin Ferche și-a pierdut viața în tragedia de la Felnac! Era din Arad și făcea naveta la Periam (Foto)

  de Lucian Dănilă | 5 decembrie 2018, 4:44 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Avea doar 45 de ani… Sorin Ferche și-a pierdut viața în această dimineață în accidentul care a avut loc la ieșirea din localitatea Felnac. Sorin era la volanul mașinii sale, un Renault Symbol, mașină cu care făcea zilnic, sau aproape zilnic, naveta în localitatea timișană Periam, acolo unde era stomatolog.

  De altfel, Periam este chiar localitatea sa natală. Sorin locuia de mai bine de 15 ani la Arad, acolo unde s-a stabilit după ce s-a căsătorit cu soția sa Carmen, alături de care are și doi copii, o fetiță în vârstă de 16 ani și un băiețel de doar 8 ani.

  Nu știm încă cauzele acestei tragedii, una imensă mai ales pentru familia acestui stomatolog. Doi copii au rămas fără tată, iar această familie se desparte practic de stâlpul ei. O clipă de neatenție, sau chiar o problemă de sănătate l-ar fi putut face pe Sorin Ferche să piardă controlul volanului în acel moment fatidic.

  Este doliu acum la Periam, cum este doliu și în comunitatea stomatologilor din Arad și din Timiș.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.