Știrea anului! Un sat întreg din Rusia este „Paradisul bețivilor”! Șoferul a fugit… polițistul a dispărut (VIDEO)

  de Special Arad | 26 octombrie 2015, 10:52 AM | Internaţional

  0

  Un sat din Rusia este în petrecere de o săptămână, după ce în localitate s-a răsturnat un TIR, care transporta 20 de mii de sticle cu vodcă. În pofida accidentului, sticlele cu vodcă nu s-au spart, iar localnicii au profitat din plin, luându-le acasă, potrivit vesti.ru.

  Într-un articol senzațional, publicat de site-ul independent.md se arată cum localnicii din satul Maloe Perekopnoe, regiunea Saratov, sunt în petrecere de o săptămână, asta după ce un TIR cu vodcă s-a răsturnat în apropiere. Oamenii au mers să acorde ajutor victimelor, doar că în locul unui șofer rănit au găst un TIR plin cu vodcă. Așa cum șoferul fugise de la locul accidentului, localnicii au decis să „salveze” măcar vodca.

  Oamenii au cărat de la locul accidentului sute de sticle cu vodcă. Unii au venit cu mașini, alții cu recipiente mai mari pentru a depozita alcoolul, astfel aproape tot satul a participat la salvarea producției. Câțiva „salvatori” însă sosiți la fața locului nu au mai plecat acasă timp de câteva zile.

  Potrivit reporterului, cele 20 de mii de sticle cu vodcă ar fi ținut oamenii în veselie până la anul nou, doar că milițianul local a început o anchetă privind accidentul. A doua zi însă acesta a dispărut și timp de o săptămână nu a mai fost văzut. „Fie și-a luat concediu, fie a prins hoțul de vodcă”, comentează reporterul.

  De îndată ce vestea TIR-ului răsturnat cu vodcă a devenit știre națională, în sat au început să vină rude îndepărtate, vechi prieteni, care nu au mai dat prin localitate de ani buni, comentează reporterul.

  Vezi un film absolut incredibil AICI!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.