joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Știre rea”! Primarul Falcă își apără incompetenții pe facebook

  Mediul online ne oferă timp și spațiu infinit pentru a ne expune ideile, sau pentru a intra în polemici pe diferite teme. Nu ne surprinde deloc faptul că spațiul virtual este tot mai des accesat de primarul Aradului, Gheorghe Falcă, cel care încearcă să ne aducă tot felul de argumente la nereușitele celor pe care îi are în subordine.

  Povestea noastră începe de la publicarea pe contul său a unei fotografii cu arena Gloria din perioada în care se construia pista de atletism a acesteia. „Iată o fotografie inedită a Arenei Gloria din perioada lucrărilor de modernizare. Este o mare bucurie să văd că investițiile noastre pentru modernizarea și dezvoltarea Arenei Gloria și a celorlalte baze sportive își arată roadele atât prin performanțele atleților noștri cât și prin aprecierea municipiului Arad la cel mai înalt nivel internațional”.

  A fost cel puțin ciudat să percepem cum primarul se laudă cu investiția „lor” în baze sportive într-o săptămână în care cel mai cunoscut club de fotbal arădean a jucat un meci pe teren propriu la Pecica pentru că în Arad nu exista un teren care să îl găzduiască. Este la fel de ciudat să citim acel text pe pagina de facebook a primarului în săptămâna în care cel mai vechi club de fotbal arădean, Banatul, club înființat în 1923, s-a retras din toate competițiile pentru că nu a mai putut face față cheltuielilor impuse de directorii din Primăria păstorită de Falcă. Au renovat arena din Sânnicolaul Mic pentru oamenii din cartier, și au omorât sportul la Sânnicolaul Mic pentru că au trimis o factură de 12.000 de lei (120 de milioane de lei vechi) clubului Banatul pentru că au folosit terenul de fotbal al cartierului! Evident că nu a putut fi plătită și astfel Banatul a murit.

  Dar Gheorghe Falcă nu se limitează doar la a posta pe contul său de facebook. De câteva săptămâni încoace, Falcă comentează tuturor celor care ating subiecte sensibile. A făcut-o și pe pagina celor de la Banatul, comentariu în care își susținea nevinovăția, dar, recent, a făcut-o și la unul dintre articolele noastre legate de lehamitea cu care s-a lucrat în această vară pe arena Motorul, una care avea nevoie de îmbunătățiri substanțiale pentru a fi omologată de Comisia FRF astfel încât să se poată juca meciuri din Liga a 2-a acolo.

  falca fbk

  „Gheorghe Falca: Știre rea……pe Motoru se lucrează si s-a dorit protejarea gazonului…..Dănilă știe exact acest lucru”, este comentariul primarului la articolul „Dezastru pe arena Motorul înainte cu zece zile de meciul UTA – Gaz Metan! (FOTOREPORTAJ)”.

  Părerea noastră este că prin astfel de comentarii, Gheorghe Falcă nu face altceva decât să își apere incompetenții în spațiul virtual.

  LA COMENTARIUL PRIMARULUI NE VEDEM NEVOIȚI SĂ ÎI ADRESĂM O SERIE DE ÎNTREBĂRI

  Dacă tot s-a lucrat de ce a fost nevoie să veniți duminică dimineață la stadionul Motorul, să vă luați cu mâinile de cap și să exclamați că acolo nu s-a făcut nimic?

  – Dacă lucrările erau în grafic de ce l-ați convocat pe deja celebrul director al bazelor sportive arădene pentru a-i trasa cel puțin zece sarcini cu doar cinci zile înainte de meciul UTA – Gaz Metan?

  – Dacă s-a lucrat cu spor de ce arena Motorul nu este omologată nici acum pentru Liga a 2-a când mai sunt doar patru zile până la jocul UTA – Gaz Metan?

  – Dacă s-a lucrat cum spuneți dumneavoastră de ce i-ați impus lui Dugăeșescu să aducă luni dimineața la stadion un număr de șase (6) firme care colaborează cu Primăria și nu două cum intenționa el.

  – Pentru ce a fost protejat gazonul atâta timp cât el nici nu exista pe anumite porțiuni?

  – Dacă tot s-a lucrat așa de intens, de ce fotografiile din articol arată contrariul?

  AVEM ȘI NOI MERITUL NOSTRU

  Știm, suntem aproape convinși, că arena va fi finalizată până la ora meciului UTA – Gaz Metan și va fi și omologată. Știm, de asemenea, că veți ieși cu declarații pe care vi le vor prelua anumite organe de presă din Arad prin care vă veți lăuda că și de data aceasta ați dat Aradului o arenă modernă, una pe care UTA va putea să evolueze până la finalizarea lucrărilor la stadionul din Calea Aurel Vlaicu.

  Și știți de ce o să faceți acest lucru? Pentru că așa v-ați obișnuit toți politicienii. Așa cum arena Motorul va fi finalizată în ultimele zile înainte de startul competiției, așa faceți la fiecare campanie electorală, când cu câteva zile înainte de votare, mai aruncați câte un asfalt… electoral, mai dați cu micii și sarmalele în populație, și faceți promisiuni de care nu v-ați achitat niciodată, dar chiar niciodată. Lucrurile se mai schimbă, mentalitățile și ele, iar noi arădenii nu mai suntem obligați să plecăm urechea la astfel de practici sub comanda unor incompetenți.

  Acum, un mare merit îl avem noi, cei care am semnalat problemele la stadion, un merit extraordinar îl au suporterii care au făcut nenumărate sesizări în acest sens, iar un alt mare merit îl au arădenii, cu toții, pentru că banii lor sunt investiți atât în baza sportivă Motorul, precum în toate celelalte baze sportive din Arad, inclusiv stadionul care acum se construiește în Calea Aurel Vlaicu (n.r. dar acesta este un subiect la care vom reveni).

  Deci domnule primar Gheorghe Falcă, nu sunt „investițiile noastre” (adică ale aparatului Primăriei sau ale PNL) ci sunt investițiile arădenilor, pentru că nu ați adus bani de acasă pentru ele. Și,în plus, erați obligat să faceți aceste investiții minime după ce în mandatul dumneavoastră ați distrus trei arene istorice ale Aradului, Vagonul, Strungul și Telecom, pentru a le oferii spații unor mari firme multinaționale…  

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. uitati cum arata terenul de sport de la slavici,spatiul de joaca pt cei cu dezabilitati din dreptul fostului ponton din zona polivalenta,in zona billa din micalaca s-ar putea face o zona de recrere deosebita atat pt sport cat si pt alte activitati

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.