duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Știli” Abrudean: „Ei au avantajul omogenității, eu am avantajul că le cunosc echipa”

  de Lucian Dănilă | 19 septembrie 2014, 3:01 PM | Sport

  0

  Antrenorul formației Național Sebiș, echipa care înfruntă pe teren propriu, mâine de la ora 17, gruparea UTA într-un meci din Liga a 3-a, a vorbit despre plusurile și minusurile echipei sale înaintea acestui joc.

  Din start, Abrudean spune că partida nu este una capitală în economia seriei, lucru normal, „dar cea care câștigă își conferă un avantaj încă din start, deși campionatul este lung”, spune el. În ceea ce privește avantajele sau dezavantajele, „Știli” spune că „UTA are avantajul omogenității, iar eu avantajul că îi cunosc încă din sezonul trecut, i-am urmărit, iar ei au făcut foarte puține modificări în această vară”.

  În ceea ce privește lotul pe care îl are la dispoziție, Abrudean nu va putea conta pentru unul dintre jucătorii foarte importanți, atacantul Andrei Șulea. Acesta a fost eliminat etapa trecută la Mehedinți și va absenta mâine seară. Șulea este, alături de Bozian, unul dintre jucătorii care au marcat în poarta echipei UTA la meciul din Cupa României câștigat de arădeni cu 3-2.

  Mardare și Roman sunt incerți, dar antrenorul Sebișului nu își face mari probleme în acest sens: „am încredere în toți jucătorii din lot și cred că cei care vor intra vor da totul pentru a câștiga toate punctele puse în joc”.

  Abrudean spune că este prematur să vorbească despre echipele care luptă pentru promovarea din această serie. „Alături de UTA și de noi este prematur să borbesc despre alte candidate la promovare. După părerea me, un cuvânt destul de greu de spus au Becicherecul Mic dar și echipa din Mehedinți care mi-a lăsat o bună impresie etapa trecută”, spune tehnicianul Naționalului.

  Totuși, „Știli” spune că una dintre schimbările pozitive din acest sezon a fost renunțarea la sistemul play-off și play-out. „Mi-a lăsat un gust amar finalul campionatului trecut. Este mai bine fără play-off și play-out pentru că astfel fiecare echipă luptă în timpul campionatului să câștige toate punctele puse în jos, iar la final cea mai bună va promova”, a încheiat el.

  abrudean 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.