vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Adversari mâine, colegi acum zece ani! Roli și „Știli” au făcut istorie la Ineu

  de Lucian Dănilă | 19 septembrie 2014, 2:30 PM | Sport

  0

  Roland Nagy și Adi „Știli” Abrudean, antrenorii echipelor UTA respectiv Național Sebiș, vor fi mâine adversari după ce în urmă cu un deceniu scriau istorie la Ineu. Mai mult, primul i-a fost chiar antrenor lui „Știli” în sezonul 2004-2005, atunci când la Ineu s-a adoptat „sistemul suedez”, vorba lui Roli, care antrena alături de Petre Bunaciu.

  „A fost o perioadă extraordinară acolo. Am avut rezultate foarte bune, eram o echipă. Îl știu pe Știli, am fost colegi, iar în al doilea an al meu acolo i-am fost și antrenor în acel sistem suedez în care antrenam alături de Petre Bunaciu. Acolo mi-am început cariera de antrenor, a fost un început de drum. Mai și intram în jocuri. Abrudean este un tip foarte ambițios, consecvent. Își dorește performanță și pune pasiune în tot ceea ce face. Și ca jucător era muncitor și ascultător, alături de Irimia era căpitanul din teren”, spune Roli Nagy.

  „Roli este un om cu un caracter extraordinar. L-am respectat pentru cariera lui, a fost un coleg foarte bun, iar ca antrenor-jucător la Ineu mi-a plăcut foarte mult. Nu știu dacă mă avantajează sau nu faptul că l-am avut o perioadă ca și antrenor pentru că era demult, iar el era la început. Oricum, noi doi avem o relație foarte bună și ne cunoaștem destul de bine. Mă bucur că ambii antrenăm acum două echipe care reușesc să ofere celor din Sebiș sau celor din Arad meciuri foarte interesante”, spune la rândul lui „Știli”.

  roli abrudean

  Fotografia a fost realizată în această primăvară, când cei doi erau la un metru distanță la un joc din Liga a 4-a Banatul-Pecica 1-2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.