Știa că nu are permis de conducere, dar tot i-a dat mașina pe mână

  de Special Arad | 25 aprilie 2019, 12:13 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii din Tauț cercetează o femeie și un bărbat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.
  Pe D.C. 64, pe raza localității Tauț, a fost depistată în trafic o femeie de 43 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturimul i-ar fi fost încredințat spre a-l conduce de un bărbat de 68 de ani, din Tauț, pasager în autoturism, care ar fi avut cunoștință despre faptul că femeia nu are dreptul de a conduce vehicule.
  Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.