Ștefan Bănică Jr. se vinde mai scump decât Inna de Revelion

  de - | 8 noiembrie 2015, 1:19 PM | Monden

  1

  Ștefan Bănică Jr. a ajuns să se vândă mai scump decât Inna de Revelion. Profitând inclusiv de faptul că este membru al juriului X Factor, artistul și-a mărit tariful cu 10.000 de euro. Iată cât a ajuns să ceară.

  Ștefan Bănică și-a propus ca de Revelion și la petrecerile de Crăciun ale companiilor să încaseze cu 10.000 de euro mai mult, pe concert, decât obișnuia să o facă până acum.

  Conform surselor citate de WOWBiz.ro, artistul pretinde 25.000 de euro pe un concert în noaptea dintre ani. Un tarif care îl depășește și pe cel al Innei.

  „Deocamdată, Bănica jr. nu a semnat vreun angajament sigur, însă se află în discuții avansate pentru cel puțin trei evenimente importante. În acest caz, ar putea ajunge și la 75.000 de euro doar pentru o seară”, au declarat surse apropiate artistului.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.