joi, 21 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Stația GPL de la Crevedia era a fiului primarului Ion Doldurea din Caracal și avea activitatea suspendată

  de - | 27 august 2023, 10:06 AM | Naţional

  0

  Stația GPL unde au avut loc sâmbătă seara mai multe explozii în urma cărora cel puțin o persoană a murit și alte câteva zeci au fost serios rănite aparține unei firme deținute de fiul primarului municipiului Caracal, Ion Doldurea (PSD). Stația GPL, conform primarului din Crevedia, ar fi avut activitatea suspendată și nu ar fi avut voie să vândă carburanți.

  Stația GPL era a firmei Flagas SRL, ai cărei acționari sunt Ionuţ Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionuţ Stinga (49%), potrivit Termene.ro, scrie hotnews.ro

  „Din datele pe care le deține dumnealui, persoanele decedate ar fi cetățeni pakistanezi care lucrează la stația GPL. Din ce știa el, stația nu mai funcționa de ceva timp”, a transmis corespondentul România TV care a discutat cu primarul din Caracal.

  Patronul, băiatul primarului din Caracal, împreună cu asociații săi, ar fi fost la fața locului, în contact cu autoritățile de acolo.

  Citește și:

  Bilanțul tragediei de la Crevedia: 58 de victime, o persoană decedată, 3.000 de oameni evacuaţi

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.