Startul în tenisul arădean se amână din nou! Cupa „UTA” a fost anulată la cererea organizatorilor, care nu pot respecta protocolul anti-Covid 19

  de Dan Lazăr | 2 iulie 2020, 7:57 AM | Coronavirus | Sport | Știri Arad

  0

  Sezonul 2020 în tenisul de câmp arădean trebuia să înceapă, conform calendarului actualizat al FRT, în 4 iulie, odată cu primele schimbrui de mingi de la Cupa „UTA”, destinată categoriilor de vârstă de 10, 12, 14 și 16 ani.

  „Considerăm că nu putem respecta condițiile impuse în ordinul comun al Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății, astfel că, cu părere de rău, a trebuit să anulat ediția din acest an Cupei «UTA»”, ne-a declarat Ovidiu Fereștean, directorul de turneu.

  Oficialul arădean se declară totuși optimist în ceea ce privește cele două competiții Tennis Europe pe care CS UTA – CS TenisProfi Arad urmează să le găzduiască în luna august. HAI Cup va avea loc, conform noului calendar european, între 17-23 august, la categoria Under 12, respectiv între 24-31 august, la categoria U14.

  În țară, primele competiții de tenis post-pandemie s-au desfășurat săptămâna trecută, la București, Cluj-Napoca și Brașov.

  Cupa „AMEFA”, anulată la rându-i

  Nici Cupa „AMEFA – AS Arad”, ce urma să debuteze în 18 iulie, la baza „Activ”, nu se va desfășura, fiind anulată de organizatori, CS AMEFA. Astfel, Aradul nu va avea în luna lui Cuptor nicio competiție oficială de tenis.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.