luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Scandal cu arădeni pe Aeroportul Timișoara! Urcați în avion, apoi coborâți și au plecat cu autocarul în Spania!

  de Lucian Dănilă | 25 iunie 2014, 10:46 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Scandal uriaș pe Aeroportul din Timișoara, scandal în care au fost implicați și mai mulți cetățeni din Arad. Compania Wizz Air a anulat aseară la ora 19 zborul pentru Valencia (Spania), dar compania spune că acest fapt se datorează grevei controlorilor de trafic aerian din Franța.

  Datorită grevei din Hexagon, avioanele companiei Wizz Air nu putea survola spațiul aerian francez, astfel că mai multe curse au fost anulate, exemplu fiind și cursele Cluj Napoca – barcelona, sau Cluj Napoca – Valencia. Cum pasagerii care s-au prezentat ieri la Aeroportul „Traian Vuia” nu au fost informați în prealabil de această problemă, de aici și până la scandal nu a fost decât un pas.

  „Ne-au făcut check-in-ul, ne-au îmbarcat în avion, am stat mai bine de jumătate de oră să așteptăm, nu știam ce, și apoi ne-au dat jos spunând că a fost anulată cursa! Nu ne venea să credem. A pornit un scandal imens în aeroport și nu se auzeau decât strigăte și urlături”, spune una dintre arădencele care dorea aseară să ajungă la Valencia.

  Problema s-a rezolvat în cele din urmă, iar cei care au fost nevoiți să plece au trebuit să apeleze la firmele de transport pentru a mai prinde un… autocar spre Spania. „Compania Wizz Air ne-a transmis că ne vor fi returnați banii pentru bilete”, spune aceeași persoană. „Am apelat la o firmă de transport și am plecat cu autocarul…”, a încheiat ea. Astfel, în loc de un drum de două ore cu avionul, cei care au plecat cu autocarul vor face mai bine de 30 de ore până la destinație!

  „Culoarele de zbor alocate inițial au fost anulate din cauza grevei controlorilor de trafic aerian din Franța”, este explicația companiei aviatice. Chiar dacă este vorba despre Spania, culoarul de zbor alocat pentru Valencia cuprindea și sudul Franței, iar cum spațiul aerian din acea zonă nu putea fi survolat din cauza grevei cursa a fost anulată.

  UPDATE

  NOTĂ: Ne cerem scuze pentru dezinformare. Nu compania Wizz Air a fost cea care a pus la dispoziție autocarele spre Spania. Fiecare dintre cei care au ales această variantă de transport către Peninsula Iberică a făcut-o pe cont propriu, apelând, fiecare în parte, la companiile de transport persoane.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.