Start oficial! UTA debutează în Cupa României contra Muncitorului Reșița

  de Lucian Dănilă | 16 July 2014, 11:55 AM | Sport

  0

  Bătrâna Doamnă își face oficial debutul în sezonul 2014-2015. Alb-roșii întâlnesc în această seară, de la ora 17.30, formația Muncitorul Reșița în primul tur al Cupei României. Este o competiție câștigată de arădeni pe plan local, iar acum obiectivul este să aducă la Arad o formație din prima ligă.

  Coincidența face ca UTA să își facă debutul oficial de sezon la Sânicolaul Mic, tot acolo unde a început și anul trecut. Atunci juca cu Banatul, în campionat și a câștigat cu 3-0, astăzi joacă cu o echipă din Banat în Cupa României.

  UTA îl poate folosi și pe atacantul Dănuț Ivănică, recent transferat de la FC Olt. Roli Nagy este liniștit în privința lotului de jucători, spunând că este acoperit și numeric și valoric foarte bine. În ceea ce privește adversarul, Nagy spune: „sigur, Muncitorul este cel puțin la nivelul Gloriei sau celor de la Pecica, așa că va trebui să îi tratăm foarte serios”.

  IMG_0140

  UTA ar putea începe partida în următoarea componență: Bodea – A. Popa, Wild, Botiș, Suslak – Copil, Nădăban, Chindriș, Michel Vlad – Ivănică, Rus.

  Roli nu poate miza pe Norbert Varga, nerefăcut după accidentarea de la barajul cu Hațeg. de asemenea, cu semnul întrebării este și prezența în teren a lui Cătălin Hlistei, care acuză o pubalgie.

  Suporterii pun un autocar la dispoziție

  „Având în vedere faptul că stadioanele Francisc Neuman şi Motorul trec prin diferite faze de modernizare/renovare, clubul UTA a fost nevoit să aleagă terenul din Sânicolau Mic pentru desfăşurarea acestui meci. Ţinând cont de distanţa mare dintre centrul oraşului şi cartierul Sânicolau Mic, precum şi de absenţa unor mijloace de transport public adecvate care să asigure legătura cu zona, clubul UTA împreună cu Suporter Club UTA pun la dispoziţia utiştilor în mod gratuit un autobuz care va pleca din faţa stadionului Francisc Neuman la ora 17.00. Pentru noi doar UTA contează!”, se arată într-un comunicat al suporterilor SCU.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.