sâmbãtã, 23 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Termen fix de finalizare a lucrărilor pe Praporgescu (31 August). Pro Urbe dă start cronometrului pe curajul Primăriei

  de Mihai Todoca | 11 august 2023, 2:22 PM | Știri Arad | Strada

  2

  (foto: Pro Urbe)

  Strada Praporgescu, o stradă care avea nevoie de o reasfaltare de mulți ani încoace, este închisă circulației rutiere. Primăria Arad a și emis un comunicat în acest sens fixând un termen:

  „Circulația rutieră va fi restricționată pe Spl. Gen. Praporgescu, tronsonul cuprins între str. Marcel Olinescu și str. Ioan Alexandru, până în data de 31.08.2023, ora 18:30.
  Comisia de Sistematizare a Circulației din Municipiul Arad a avizat favorabil această solicitare în vederea execuției lucrărilor de întreținere și reparații la partea carosabilă și trotuar.

  Traficul de pe tronsonul închis va fi preluat de rutele alternative de circulație: Aleea Călimănești, Aleea Sporturilor, str. Răsăritului și str. Ioan Alexandru.
  Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”.

  Termen expirat  pe fântânile arteziene

  Cu toate acestea, putem spune că Primăria este curajoasă când dă o dată fixă pentru terminarea lucrărilor, având în vedere că nu au reușit să se țină de cuvânt cu problema fântânilor arteziene. Anunțate a fi funcționale la sfârșitul lunii iulie, administrația locală a reușit să pună în funcțiune nici jumătate. Atunci Pro Urbe dăduse start unui cronometru pe promisiunile Primăriei. Termenul este, la ora redactării acestui articol, depășit cu o săptămână, trei zile și 14 ore.

  Citește și: Le-a stat ceasul în loc. Promisiunile Primăriei legate de fântânile arteziene, îndeplinite așa cum am fost obișnuiți: pe jumătate

  În aceeași idee, s-a mai dat start unui alt cronometru, de data aceasta pe finalizarea lucrărilor de pe Splaiul Gen. Praporgescu, Pro Urbe anunțând acest lucru și pe o rețea de socializare:

  „Ce ne place 𝚗̶𝚎̶𝚜̶𝚎̶𝚛̶𝚒̶𝚘̶𝚣̶𝚒̶𝚝̶𝚊̶𝚝̶𝚎̶𝚊̶ optimismul celor din primărie! Am mai pus un contor de promisiuni și pentru Praporgescu. Cică va fi gata la sfârșitul lui august 🤣🤣🤣La fel ca fântânile arteziene”.

  Rămâne de văzut dacă, de data aceasta, Primăria va reuși să-și onoreze promisunea făcută sau dacă lucrările vor avea nevoie de o prelungire a termenului de execuție, lucru cu care arădeanul de rând este deja obișnuit. În acest moment cronometrul este la două săptămâni, cinci zile și zece ore.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. 😁👍

   PS: sper că nu se trezește vreun „adormit”, dupâ, că trebuie să-și refacă scurgerea, apa, termoficarea, curentul sau gazul ?
   Mai ales „mirificii” de la Delgaz care IAR SPARG prin oraș, străzi, trotuare sau parcări recent asfaltate…
   .
   Apropo, CÂND SE HOTÂRĂȘTE Primăria sâ impună ca ORCINE sparge o stradă sau trotuar reasfaltat în ultimii 5 ani, să aibă OBLIGAȚIA DE A-L(O) REASFALTA COMPLET, și ori-de-câte-ori, pământul „se lasă” în zona Intervenției ? 🤔
   Cei de la gaze continuă să nu facă investiții în rețea decât CÂND și UNDE AU EI CHEF, fără să țină deloc cont de reasfaltarea iminentă a unor strazi și rezolvarea problemelor ÎNAINTE de acea reasfaltare.
   La fel mai fac și cei de la termoficare și, ceva mai rar și „mai puțin brutal”, ceilalți…

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Poate face dl.Bibart un rond de zi, nu de seară (pt a nu-și rupe piciorele) asta în cazul în care se încumetă sa coboare din „logan”, pt a vedea cu ochii dânsului în ce hal și-au bătut joc de plătitorii de impozite de pe strada Griviței, cu lucrările de schimbare a conductelor de gaz.
   Au rupt bordura cu utilajele și au plecat lasint în urma lor un dezastru.
   Va așteptăm în vizită dlePrimar¡

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.