Stare de alertă la Londra, pe London Bridge! Poliția a împușcat un suspect

  de - | 29 noiembrie 2019, 4:42 PM | Internaţional

  0

  Stare de alertă în Marea Britanie. Podul din Londra a fost evacuat după ce mai multe focuri de armă s-au auzit în mulțime. Polițiștii au împușcat un suspect.

  Focuri de armă s-au auzit, vineri după-amiaza, pe străzile Londrei. Din primele informații, London Bridge, unul dintre cele mai aglomerate puncte din Londra, a fost evacuat și închis de forțele de ordine, scrie a1.ro.

  Pe Twitter, oamenii postează zeci de imagini de la locul incidentului. Amanda Hunter a filmat primele momente de după ce a izbucnit haosul. Potrivit acesteia, polițiștii au împușcat un suspect, a continuat a1.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.