sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Stahl a avut o discuție cu Gyuszi Balint după postarea pe facebook a agentului său

  de Lucian Dănilă | 1 februarie 2023, 7:27 PM | Sport

  1

  În urmă cu câteva zile, Cătălin Sărmășan, agentul care îi reprezintă printre alții pe David Miculescu sau Adrian Petre, dar și pe Albert Stahl, a postat pe contul său de facebook un text cu referire la faptul că Albert nu poate să joace titular din cauza unor jucători modești ca Otele, Jobello sau Papeau de la Rapid.

  Albert Stahl, cazul clasic de jucător talentat, care nu are loc să joace și să se dezvolte ca jucător autohton de tot felul de jobeli, oteli, papeusi și alte specii de figuranți aduși cu pretenții de mari fotbaliști”, a scris Sărmășan pe contul său.

  Trimiterea era și la unii dintre antrenori, primul fiind în ordine cronologică Adrian Mutu, cel care l-a preferat în vară pe Papeau în locul arădeanului, iar acesta a fost împrumutat la UTA. Sosit la Arad, Stahl a fost fluctuant în evoluții, iar fostul antrenor Ilie Poenaru i-a preferat mai mult pe Otele și pe Jobello.

  Între timp, cei doi au plecat de la UTA, dar Stahl nu a fost folosit la meciul din weekend cu CS Mioveni, ceea ce probabil l-a și îndemnat pe Cătălin Sărmășan să scrie acele rânduri.

  Din ceea ce îmi amintesc, Albert Stahl a fost titular la meciul de la Craiova”, a început Balint atunci când a fost întrebat despre situația jucătorului.

  Nu știam despre ce este vorba, mi s-a adus la cunoștință și mie. A fost vorba despre o postare, nu știu exact despre ce e vorba, pentru că nu am citit-o. Eu, din ce știu, etapa trecută, Albert a fost titular la Craiova. În Turcia, pe graficul de minute, dacă analizăm un pic, este chiar printre jucătorii care au evoluat cel mai mult. Eu am avut o discuție cu Albert pe tema asta și, să știți, era foarte afectat. În primul rând, asemenea ieșiri în spațiul public ale unor persoane din lumea fotbalului care ar trebui să reprezinte interesele jucătorilor le fac mai mult rău celor pe care îi reprezintă. Primul lucru pe care l-am întrebat pe Albert, a fost aceea dacă mă cunoaște cu adevărat. Ne știm din 2019, când, înainte să plece la Astra, am avut oportunitatea să lucrez două sau trei săptămâni cu el. El mi-a spus că așa crede, că mă cunoaște foarte bine și atunci despre ce vorbim aici? Am reglat lucrurile, s-a bucurat tare mult că am discutat bărbătește față în față. Eu i-am spus că pentru mine în acest moment nu contează nimic altceva și așa a fost dintotdeauna și așa va fi mereu atâta timp cât o să fiu antrenorul acestei echipe, nu contează nimic altceva decât interesul echipei. În acest moment nu există otei, papei, derbedei sau mai știu eu ce fel de diminutive, pentru mine există un grup de jucători care trebuie să dea totul pentru acest club, iar tricoul de titular va fi îmbrăcat de cel care îl merită. Atât și nimic mai mult”, a spus Gyuszi Balint referitor la postarea agentului Cătălin Sărmășan și despre discuția pe care a purtat-o cu fotbalistul arădean.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.