Stadionul va fi finalizat în decembrie! Va fi inaugurat cu Celtic sau Galatasaray (FOTO)

  de Special Arad | 16 June 2016, 3:46 PM | Sport

  0

  Din păcate nu este un articol despre stadionul „UTA-Francisc Neumann”. Acesta, dacă este să luăm în considerare datele oficiale, va fi finalizat abia în 21 mai 2018, deși alții – care se ocupă de el – spun că va fi gata la sfârșitul anului 2017. Este un articol despre noua arenă a celor de la Pandurii, pentru că la ei se lucrează mai repede, mult mai repede…

  Noul stadion al celor de la Pandurii, care va avea aproximativ 13.000 de locuri, va fi gata în decembrie! Oficialii clubului deja au găsit adversarii pentru a inaugura arena. „Stadionul va fi gata în luna decembrie, dar fără finisaje. Apoi, până în luna februarie se va munci intens pentru a fi gata în totalitate. Vrem să jucăm returul pe nouă arenă. Nu ne mai rămâne decât să sperăm că o vom avea gata în luna februarie 2017. Am contactat deja câteva echipe cu nume pentru a inaugura acest stadion. Celtic, Galatasaray…”, a declarat Narcis Răducan la Sport Total FM.

  Târgu Jiu va deveni al 5-lea oraș care va avea o arenă ultramodernă după București, Ploiești, Cluj și Craiova. Stadionul este proiectat de aceeași firmă care a făcut și Cluj Arena și va costa 20 de milioane de euro.

  Lucrările la stadionul „Pandurii” au început în iulie 2015 și va fi dat în folosință în februarie 2017. Deci construcția stadionului durează practic în jur de 20 de luni… Noua arenă din Târgu Jiu este prevăzută și cu 400 de locuri de parcare.

  La Arad, lucrările de demolare au început în luna mai 2014, iar stadionul va fi finalizat în luna mai 2018. Capacitatea arenei din Arad va fi de 12.500 de locuri, fără locuri de parcare.

  stadion pandurii 2 stadion pandurii 3 stadion pandurii 4

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.