vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Spune NU drogurilor! Viața îți aparține!

  de Special Arad | 27 aprilie 2023, 6:01 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Direcția de Asistență Socială Arad prin Compartimentul Asistență Medicală Comunitară în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog și Colegiul Național „Vasile Goldiș” Arad au desfășurat timp de trei zile campania intitulată sugestiv „Drogurile – O lume de iluzii”. Acțiunea are ca scop prevenirea consumului de droguri și creșterea gradului de conștientizare a tinerilor în privința pericolului pe care îl reprezintă consumul de droguri.

  „Lumea asistă la o nouă problemă alarmantă privind drogurile. Am participat la această acțiune, cu scopul de a sprijini copiii și tinerii să conștientizeze pericolul care îi pândesc prin consumul de droguri. Consider această acțiune ca o inițiativă de a investi efectiv în bunăstarea copiilor și tinerilor, a familiilor și a comunități din care aceștia fac parte. Drogurile pot afecta sănătatea fizică, mintală, viața de familie, relațiile personale și sociale, munca sau studiile, de aceea milităm pentru adaptarea la un stil de viață sănătos, o alternativă la consumul de droguri și la creșterea nivelului de informare și sensibilizare a tinerilor despre impactul negativ în cazul consumului și dependenței de droguri.” a declarat Oana Pârvulescu, directorul general al Direcției de Asistență Socială Arad.

  Pe durata celor trei zile de desfășurare a acestei campanii au răspuns prezent nu mai puțin de 194 de tineri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.