sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Sprijin material pentru Adăpostul de Noapte din Arad, din partea unui grup inimos de oameni din județ și din Olanda

  de Special Arad | 27 aprilie 2016, 2:48 PM | Știri Arad

  0

  Datorită unei colaborări solide cu un grup de oameni inimoși din Olanda, conduși de către Frank Niesink și Bennie Hendriksen, Asociaţia Cetatea Voluntarilor are posibilitatea ca în această perioadă să-și îndrepte atenția spre ajutorarea mai multor persoane sărmane. Atenţia membrilor Cetății a fost îndreptată spre Adăpostul de Noapte din Arad, aflat sub tutela Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară care se adresează persoanelor adulte, fără adăpost, aflate în stare de risc social. Donația a constat în saci întregi de îmbrăcăminte și încălțăminte. Pe lângă voluntarii de la Cetate la acțiune au luat parte directorul Scolii Generale din Șimand, Gencz Andronius și profesorul de sport, Daniel Marcus, din aceeași localitate.

  „Țin să mulțumesc pe această cale voluntarilor de la Cetatea Voluntarilor pentru această acțiune. Așa cum am mai spus în repetate rânduri aceștia au fost întotdeauna alături de Direcția de Dezvoltare și Asistență Socială prin gesturile lor, aducând un zâmbet pe fețele celor necăjiți, în special în preajma sărbătorilor. Instituția pe care o conduc va mai desfășura astfel de acțiuni și în alte locații din subordine, acum când se apropie Sărbătorile Pascale”, a precizat Oana Pârvulescu, director DDAC Arad.

  adapost 9

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.