Spre ghinionul lui, a încălcat legea… prea zgomotos

  de Special Arad | 24 august 2018, 12:45 PM | Frumuşeni | Urmăriți

  0

  Drumul principal din Frumușeni (foto: Google Street View)

  În dimineața zilei de 20 august, polițiștii din Frumușeni au fost sesizați la 112 despre un caz de tulburare a liniștii publice, prin ambalarea excesivă a motorului unei mașini cu numere de înmatriculare în Bulgaria. La volan se afla un tânăr de 21 de ani, din Frumușeni, care nici măcar nu deține un permis de conducere.

  Pe deasupra, pe autoturismul în cauză au fost montate numerele de înmatriculare ale unui alt autoturism, iar după tura zgomotoasă prin sat, tânărul a abandonat mașina pe un câmp din apropiere.

  Polițiștii au întocmit pe numele tânărului un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.