luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  SPORT: Dimplomă lui Vasile Bociort pentru rezultatele extraordinare obținute la stilurile de smuls funcții și aruncat oamenii afară

  de Special Arad | 31 decembrie 2015, 11:45 AM | Pamflet

  3

  Nimeni nu a știut până în vara lui 2015 cine sau ce este Vasile Bociort. Ba, îl știau câțiva care or cumpărat beuturi de la el, vecinii de la Archiș și – foarte important – un căprar care conduce un partid local.

  No, și ce o zis căpraru către Vasilică? „Bă, m-am întâlnit cu căpraru și să vezi ce m-o zâs. Apu, mă Vasile tu tătă jiața te-ai spetit cu sticlele de beutură. Ăsta-i sport greu mă Vasile. Și-s mulț care-l fac, dar io unu mai bun ca tine baș dac-am văzut. Mă Vasile, te duc io la oraș și te pun să conduci tu sportu, că tu iești campion doară. Amu să vezi ce bine ț-o fi. Nu-i bai că nu ai auzât tu de alte sporturi. Mă, și m-o dus acle la oraș și m-o dat o masă și un scaun și o zâs că să fac io ce vreau și ce știu aici. Am și televizor. I-am dat unu și la muiere. Fain bă tată la oraș”, povestea Vasile la unu dintre cei 4 oameni care l-au cunoscut până în vară.

  Și uite așa, Vasilică a ajuns în iulie șef la CSM Arad, adică Clubul Sportiv Municipal. Și a venit lansat. Din primele zile a vrut să înființeze noi secții. „Facem secții de tenis de câmp și de aeromodelism”, a decretat Vasilică. Nu-i bai că ele erau înființate de mai bine de zece ani, Vasile o mai vrut o dată.

  Foarte competent și competitiv, cu o experiență uriașă în ridicarea sticlelor de Alexandrion, Vasile nu prea mai știe a face diferența între ce e tenis, ce e box, înot sau gimnastică. Se pricepe numa la haltere. Știe că e cu smuls și aruncat. Că așa a făcut și la club. A smuls funcția și s-a pus pe aruncat oamenii afară.

  Nu știe el că înotu’ se face în slip și boxu’ cu mănuși. De unde?

  DIMPLOMA BOCIORT

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.