Spitalul Județean Arad nu este în carantină! Doar s-au redus orele de vizită. Află programul!

  de Andrei Fuliaș | 4 februarie 2017, 1:55 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Redacția Special Arad a primit un mesaj de la un cititor prin intermediul căruia eram rugați să ne interesăm dacă Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad este în carantină, deoarece a observat că există persoane care nu sunt lăsate să intre în vizită în incintă.

  Astfel, am luat legătură cu dr. Corina Crișan, cea care înlocuiește managerul SCJU Arad, iar aceasta ne-a precizat: „Nu este vorba de carantină. În contextul sezonului de gripă și viroze respiratorii, pentru protecția pacienților, programul de vizită a fost redus la cinci ore pentru zilele de sâmbătă și duminică.”

  Vizitatorii pot intra în Spitalul Județean Arad respectând următorul program de vizite:

  Luni – Vineri: 15.00 – 17.00

  Sâmbătă – Duminică: 12.00 – 17.00

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.