joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Spitalul de Psihiatrie din Mocrea are de acum stație de pompare nouă

  de Special Arad | 28 februarie 2022, 4:44 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Consiliul Județean a finalizat construirea Stației de pompare și a conductei de evacuare a apelor uzate, ce deservește Spitalul de Psihiatrie Mocrea și, în urma votului consilierilor județeni, a introdus în patrimoniul instituției acest obiectiv. Întreaga lucrare, constând în Stație de pompare și conductă de evacuare ape uzate, cât și un Grup de pompare apă uzată, s-a ridicat la valoarea de 212.082 lei și a fost dată spre administrare Spitalului de Psihiatrie Mocrea.

  Această investiție a fost necesară pentru obținerea în continuare a autorizației de funcționare. Vechea stație de epurare nu mai corespundea cerințelor de mediu și implica unele costuri suplimentare pentru întreținerea ei, astfel încât soluția cea mai optimă a fost această investiție”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Spitalul de Psihiatrie Mocrea este o unitate sanitară subordonată Consiliului Judeţean Arad, care asigură asistenţă medicală de specialitate pentru adulţi, deservind populaţia din judeţul Arad şi din ţară. Pentru pacienţii internaţi, spitalul asigură şi răspunde de calitatea actului medical, condiţii de cazare, igienă, alimentaţie și prevenire a infecţiilor asociate asistenţei medicale, conform normelor aprobate prin ordin al Ministrului Sănătăţii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.