Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara anunţă reluarea tratamentului bolnavilor care se adresează Laboratorului de radioterapie

  de Special Arad | 24 September 2019, 5:11 PM | Regional

  0

  Comunicat.

  Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara anunţă reluarea tratamentului bolnavilor care se adresează Laboratorului de radioterapie începând cu data de 23 septembrie 2019.

  Ne pare rău pentru situaţia regretabilă apărută. Reprezentanţii spitalului au făcut toate demersurile posibile pentru primirea Autorizaţiei pentru desfăşurarea de activităţi în domeniul nuclear şi reluarea activităţii medicale în cadrul laboratorului.

  Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare (CNCAN) nu a înţeles nevoia iminentă a avizării sau a remedierii situaţiei acceleratorului liniar pentru bolnavii cu afecţiuni deosebite şi nu a transmis adresa redactată în 03.09.2019 în regim de urgenţă.

  Aşa s-a ajuns ca adresa importantă din 03.09.2019 să fie expediată prin poştă din Bucureşti in 10 septembrie 2019, să ajungă în Timişoara in 13 septembrie 2019 şi doar în 16 septembrie 2019 să fie înregistrată în instituţia noastră.

  În cazul în care am fi primit în timp util adresa CNCAN, am fi avut timpul necesar să trimitem documentele revizuite şi nu am fi fost obligaţi să oprim funcţionarea acceleratorului liniar în zilele de 18, 19 şi 20 septembrie 2019.

  Ne cerem scuze pentru imposibilitatea temporară a serviciilor medicale necesare acestor pacienţi şi vom face tot ce depinde de noi ca astfel de situaţii să nu se mai repete.

  Citește și :  Condamnați la moarte prin indiferență după închiderea spitalului! Sute de oameni din Arad, Timiș și alte locuri au fost dați afară din spital

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.