Spital militar mobil dintr-un județ vecin Aradului, în situație critică din lipsă de medici!

  de Special Arad | 27 iulie 2020, 9:29 AM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Instalat în urmă cu trei luni și deschis săptămâna trecută, spitalul mobil militar din Timișoara a rămas fără paturi libere după numai patru zile. Spitalul este ridicat pe un stadion din oraș și, de miercuri până duminică, a primit 56 de pacienți.

  Structura poate primi până la 100 de bolnavi, însă nu mai sunt medici care să îi trateze.

  „Avem posibilitatea de extindere a locurilor de internare pentru pacienții pozitivi și cei care sunt în așteptarea rezultatelor, doar că avem nevoie de sprijin cu personal medical”, a declarat la Digi24 Andra Podgoreanu, purtător de cuvânt al Spitalului Militar Timișoara.

  Județul Timiș se confruntă cu o creștere accentuată a cazurilor de COVID-19, iar al doilea cel mai mare focar de COVID-19 din județul Timiș, orașul Făget, a intrat duminică în carantină după ce 47 de oameni s-au îmbolnăvit.

  Foto: Arhivă

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.