joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Spiridușii lui Moș Crăciun așteaptă scrisorile copiiilor din Gai. Unde pot fi lăsate acestea

  de Special Arad | 8 decembrie 2020, 8:50 AM | Știri Arad

  0

  Asociația Gai Cartierul Nostru se află în bună colaborare cu Moș Crăciun și trebuie să recunoaștem că avem câțiva spiriduși care vor să ajute copiii cartierului. Începând de mâine, 08.12.2020, Moșul va avea o cutie poștală în parcul din Gai, lângă bradul proaspăt montat, loc unde așteptăm să primim scrisori cu dorințele juniorilor, în limita sumei de 100 de lei/copil.

  În data de 25 decembrie, de la ora 16, Moșul vă așteaptă în jurul bradului din parc, să împartă cadourile, dar avem rugămintea ca scrisorile să conțină numele și prenumele copilului, vârsta copilului, numărul de telefon al unuia dintre părinți și adresa unde vă putem vizita în caz că nu ne putem întâlni fizic în parc, sau în caz că nu puteți ajunge la eveniment.

  Termenul limită pentru trimiterea scrisorilor e 18 decembrie, ora 17.

  Dacă vreți să veniți în sprijinul Moșului, puteți să donați la sediul asociației: Str. Tribunul Corcheș nr.23, persoană de contact – Gheorghe Fînău tel. 0755795473

  Reka Koncz – coordonatorul proiectului ”Poșta Moșului”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.