joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Speranțe mari pentru viitor: „Îmi doresc ca, odată devenind absolvenți, cât mai mulți studenți să rămână să profeseze și să se dezvolte în Arad”

  de Special Arad | 4 decembrie 2021, 9:26 AM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Comunicat. Președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, a participat, la Universitatea ,,Aurel Vlaicu” din Arad, la cea de-a 55-a Adunare Generală a Uniunii Studenților din România.

  „Universitatea ,,Aurel Vlaicu” găzduiește Adunarea Generală a Uniunii Studenților din România pentru a treia oară, ceea ce arată că există o echipă dinamică, implicată și apreciată la nivel național. O felicit pe doamna rector, prof. univ. dr. Ramona Lile pentru organizarea impecabilă a evenimentului și pentru consolidarea Aradului ca un centru universitar puternic. Le-am transmis tinerilor că am așteptări mari de la această generație, care poate să producă o schimbare atât de necesară în societatea noastră. Îmi doresc ca odată devenind absolvenți, cât mai mulți studenți ai Universității ,,Aurel Vlaicu” să rămână să profeseze și să se dezvolte ca specialiști în Arad. Avem nevoie atât în administrație, cât și în mediul privat, de tineri cu inițiativă, dinamici, dornici să facă performanță. Consiliul Județean Arad are un parteneriat de succes cu mediul academic, iar cel mai bun exemplu este implicarea mișcării studențești în Festivalul Ghioroc Summer Fest, un eveniment estival dedicat în primul rând tinerilor”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Reprezentanți din 30 de universități sunt prezenți la Arad pentru a dezbate cele mai arzătoare probleme ale sistemului de învățământ superior și pentru a-și alege viitori lideri la nivel național.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.