sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Spectacolul „Prostia omenească” – duminică, 14 mai, pe scena Trupei Marionete

  de Special Arad | 12 mai 2023, 11:50 AM | Cultură

  0

  Un spectacol interactiv, o montare dinamică, cu umor spumos, care îmbină cu haz și tâlc jocul de actor, mânuirea de marionete și mijloace de expresie diverse: pantomimă, clovnerie, cânt și dans. De asta au parte toți cei care aleg să își petreacă dimineața zilei de duminică, 14 mai, de la ora 11:00, urmărind, pe scena Trupei Marionete, „Prostia omenească”, o poveste cu tâlc spusă de actorii: Oana Rogojină și Cristian Bordaș.

  Acțiunea spectacolului este plasată undeva la țară lângă Arad, în ograda unui cuplu – el ardelean, ea moldoveancă – a căror viață zilnică se derulează în armonie totală cu radioul și emisiunile neîntrerupte ale televiziunilor în goană după o audiență de vârf…  știri bombastice, seriale debile, emisiuni care caută chiar cu riscul ridicolului – ineditul… cu urechea la radio și cu ochii lipiți de ecranul TV, cât e ziulica de lungă, uitând pentru o clipă de munca în gospodărie, cei doi hotărăsc să nu mai fie doar simpli consumatori media, devenind ei înșiși producători media… ograda se transformă în platou de televiziune / scenă de teatru, obiectele de gospodărie devin decor, iar ei, bineînțeles, actori … O nouă emisiune se naște: Sătenii au talent!” – spun creatorii spectacolului.

  Vă reamintim că biletele, care costă 25 pentru adulți, 15 lei – pentru pensionari și studenți și 7 lei pentru preșcolari și elevi, se pot achiziționa, în limita locurilor disponibile, fie online de pe platforma www.eventim.ro, fie prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0257.280.974 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00. Spectatorii care și-au făcut rezervare își vor ridica biletele, de la caseria Sălii Marionete, Str. Episcopiei nr. 15, de marți până vineri între orele 10:00 – 14:00, duminică până cel târziu la ora 10:30. După această oră, rezervările se anulează. Casieria este deschisă de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00, duminică, în intervalul 9:30 – 10:55.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.