Spectacolul lui Armin van Buuren, amânat cu un an

  de - | 19 septembrie 2021, 5:14 PM | Music

  0

  Din cauza contextului epidemiologic actual, spectacolul pe care Armin van Buuren urma să îl susțină în București pe 25 septembrie, în cadrul festivalului Sound of Bucharest, a fost amânat pentru 24 septembrie 2022.

  „România, eram atât de aproape să dansăm împreună la cel mai mare spectacol solo al meu. Mi se rupe sufletul că acum, din cauza situației de covid-19, nu avem de ales decât să amânăm spectacolul până la 24 septembrie 2022…Vă promit că anul viitor veți asista la un spectacol de care vă veți aminti mereu”, scrie pe pagina de Facebook a artistului.

  Biletele vor fi valabile la spectacolul de anul viitor.

  Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis limitarea numărului de participanţi la evenimentele publice şi private pentru a preveni răspândirea SARS-CoV-2.

  Sursa: EuropaFM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.