luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Spectacol anulat la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”

  de Tomck@t | 10 septembrie 2019, 3:59 PM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  „Din motive obiective, suntem nevoiți să anulăm spectacolul programat pentru data de vineri, 13 septembrie, ora 19:00”, anunță reprezentanții teatrului arădean. Se pare că una dintre actrițe, Cecilia Donat-Lucanu, și-a întins ligamentele de la picior.

  Cei care au achiziționat bilete pentru reprezentația planificată la această dată a spectacolului „Mizantropul”, pot recupera contravaloarea biletului de la casieria Teatrului Clasic. În orice caz, spectacolul va fi reprogramat, dacă nu luna aceasta, în programul lunii viitoare.

  Din distribuția acestui spectacol fac parte Alex Mărgineanu, Andrei Elek, Ovidiu Ghiniță, Michaela Prosan (cunoscută publicului larg datorită serialului „Fructul oprit” de la Antena 1), Iulia Alexandra Dinu, Cecilia Donat-Lucanu, Ștefan Statnic, Robert Pavicsits, Călin Stanciu și Emanuel Florescu.

  Conform programului lunii septembrie, „Mizantropul” ar fi deschis oficial stagiunea 2019-2020, chiar dacă este precedat de avanpremiera spectacolului „Trei surori”, care se va juca astăzi (10 septembrie), de la ora 19:00, în Sala Studio. Acesta din urmă este produs de teatrul arădean în colaborare cu Teatrul „Nottara” din București și îi are în distribuție pe actorii Mihaela Subțirică, Iulia Verdeș, Roxana Sabău, Filip Ristovski, Angela Petrean, Robert Pavicsits, Alexandra Murăruș, Alex Mărgineanu, Crenguţa Hariton, Andrei Elek și Bogdan Costea.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.