miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Specializarea Asistență medicală generală la UVVG

  de Special Arad | 15 septembrie 2022, 9:05 AM | Educaţie

  0

  Specializarea Asistență medicală generală (AMG), cu durata de 4 ani, nivel de studii licență, este una din cele mai noi programe de studii din cadrul Facultății de Medicină a U.V.V.G. Arad.

  Specializarea se adresează asistenților  medicali care doresc să-și completeze studiile și practica până la cel mai înalt nivel, asigurând absolventului o calificare profesională care facilitează acțiunile de protejare a sănătății la nivelul grupurilor considerate cu risc și nu numai. De asemenea, furnizează servicii de îngrijiri de sănătate comunitară pe baza competențelor și abilităților dobândite, oferă în mod independent indicații și sprijin persoanelor care necesită îngrijiri.

  Programul de studii, permite, de asemenea, elaborarea de strategii și desfășurarea de activități de educație pentru sănătate.

  Pregătirea teoretică și practică din cadrul programului are în vedere definirea rolului pe care asistentul medical generalist îl are ca promotor al stării de sănătate a populaţiei, prin înţelegerea influenţelor pe care modul de viaţă îl are asupra necesităţilor de îngrijire, precum și deprinderea respectului faţă de pacient prin adoptarea unor standarde corespunzătoare din punct de vedere cultural, etic şi profesional.

  Accentul se pune pe pregătirea practică a asistenților, existând un parteneriat între Universitate și Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din Romania – Filiala Arad.

  _______________________________________________________________________

  ÎNSCRIERILE CONTINUĂ!

  Pentru informații suplimentare ne puteți scrie pe adresa de email [email protected]  și/sau suna la numerele de telefon +4/0748988884 , sau +4/0257280373.

  De asemenea, vom fi și la centrele de înscriere din Arad, și de la filiale.

  https://www.uvvg.ro/reluam-inscrierile-pentru-anul-universitar-2022-2023/

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.