sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Special New Music | O colaborare superbă între Filarmonica Brașov și trupa Vița de Vie și piese noi de la Peter Doherty & Frédéric Lo, Leon Bridges, Adi Stoenescu Group, Alfa Mist, Monolink și nu numai

  de Tomck@t | 22 noiembrie 2021, 9:02 PM | Cultură | Muzică

  0

  Primul video din această ediție Special New Music nu este o piesă nouă, ci o colaborare inedită care ne face să ne fie ciudă că nu s-a întâmplat la Arad, mai ales că solistul Adi Despot s-a născut la Arad. Este vorba de colaborarea între Filarmonica Brașov și trupa Vița de Vie în cadrul proiectului Amplify Concerts, sub bagheta dirijorului Cristian Oroșanu. Instituția de cultură brașoveană anunță că va realiza o serie de înregistrări video alături de artiști rock, pop sau jazz, care vor fi invitați să interpreteze piese din repertoriul lor alături de membrii orchestrei Filarmonicii. E de menționat, totuși, că o colaborare similară a avut loc la Arad chiar weekendul trecut, între trupa Talisman și Orchestra Simfonică a Filarmonicii Arad (vezi aici).

  În continuare, avem piese noi de la Peter Doherty & Frédéric Lo, Leon Bridges feat. Jazmine Sullivan, Adi Stoenescu Group, Alfa Mist, Beirut, Monolink, La Femme feat. LeoLulu, Bomba Estéreo și Goldie cu James Davidson, sub pseudonimul Subjective.

  Ascultă-le separat în lista de mai jos, ori în Playlist-ul YouTube, AICI.

  Amplify Concerts | Filarmonica Brașov x Vița de Vie

  Peter Doherty & Frédéric Lo – The Fantasy Life Of Poetry & Crime

  Leon Bridges feat. Jazmine Sullivan – Summer Rain

  Adi Stoenescu Group – Hesitation I

  Alfa Mist – First Light

  Beirut – So Slowly

  Monolink – Laura

  La Femme feat. LeoLulu – Divine Créature

  Bomba Estéreo – Tamborero

  Goldie, James Davidson (Subjective) – Dassai Menace

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.